Dobrá vec niečo stojí

DSC_1822 kopie (1) Foto: Patrícia Falbová

Ak máte 35 alebo viac rokov, patríte do generácie, ktorá zažila kupovanie novín a časopisov v trafike. Kedysi to bola bežná norma.

Vážení čitatelia Štandardu,

ak máte 35 alebo viac rokov, patríte do generácie, ktorá zažila kupovanie novín a časopisov v trafike. Kedysi to bola pre nás všetkých bežná norma. Pre mladších to znie ako zážitok, no kto chcel čítať, za noviny musel zaplatiť.

Internet všeličo zmenil, ale jedna ilúzia sa rozplynula rýchlo. Žiadne internetové médium nezaplatí iba reklama. Niektorí to riešia tak, že píšu pre niekoho, kto ich financuje. Iní to riešia predplatným. Niektorí sa snažia nájsť model niekde medzi tým. Inak to nejde.

Milí priatelia,

Štandard si za osem mesiacov vybudoval základňu vyše 300-tisíc čitateľov. Chceme ďalej rásť, byť lepší a stále verní tomu, pre čo sme vznikli. Ale dobrá vec niečo stojí. Ak chceme pokračovať, musíme spustiť predplatné.

Preto od dnešného dňa definitívne zamkneme náš obsah. Ponúkame viacero možností, možno si nás predplatiť na mesiac, na tri mesiace alebo na rok. Ak nás chcete podporiť, možno poslať aj vyššiu sumu, budeme vás považovať za mecenáša a budeme si to nesmierne ceniť.

Ak preferujete poštovú poukážku alebo nemáte internet banking, môžete predplatné zaplatiť aj šekom.

Predplatné si možno kúpiť na tomto mieste. Alebo po zadaní emailu, v okne v dolnej často článku, počkajte na kód, ktorý vám pošleme. Vďaka tomuto kódu sa potom prihlásite.

Pre Štandard je to rozhodujúca skúška. Každému z vás, ktorý sa rozhodne stať našim predplatiteľom a správať sa ako kedysi v trafike, v mene celej redakcie vopred ďakujem.


Ďalšie články