Myslím progresívne, konám agresívne

000175847670_10159362541969736_3409480344099801301_n Foto: Kompot/FB

Kompot vie šíriť nenávisť a pohŕdať politickým oponentom. Ďalšie pripomenutie toho, čo prináša progresívne hnutie.  

Citát:

„Bezcenná handra HËGËR

Poznáte to: po veľkej žúrke treba upratať. Po veľkej detskej žúrke obzvlášť. Nestačí veci zamiesť pod koberec, ani zavrieť dvere na detskej izbe. Treba to zobrať od podlahy a plošne všetko vytrieť. Preto máme pre Vás špeciálnu novinku – bezcennú handru Hëgër. Síce nič neuprace, ale aspoň je zbytočná. Handra Hëgër je bezcenná, preto Vám ju nemôžeme ani predať. Lebo nie sme Kičura. Ale dostanete ju celkom zadarmo ku každému nákupu s hodnotou tovaru 35 eur a viac. Ponuka platí do vyčerpania zásob.“

Takto vyzerá kreatíva firmy Kompot.sk.

Kompot je známa značka. Srdiečko im bije progresívne, klientela urbánna, žijú v budúcnosti. Osvietenci a jakobíni zároveň. Vulgárni už boli, zachutilo, teraz treba pokrok posunúť ďalej.

Majú radi liberálnu politiku a európske hviezdičky. Bojujú proti fašizmu, netolerancii, slovenskej zaostalosti vôbec. Pod značkou Komplot (sestra s čiastočným personálnym prekrytím) robili kampane všetkým, ktorí za to stáli: Kiskovi, Mistríkovi, Lunterovi, aj Mostu, keď to bol ešte miláčik Starého Mesta. Robili (či robia?) aj pre prezidentskú kanceláriu. Do kolektívu patrí Shooty, Peter Hajdin či Kristína Tormová.

Lenže ako pri toľkých iných progresívcoch v poslednom čase, aj pri Kompote platí, že je to nekultúrne, stupídne a agresívne. Keby bola na tej handre Čaputová, Bihariová alebo nejaká dúhová celebritka, bola by to čistá nenávisť. Keď dal Orbán v Budapešti Sorosove plagáty na podlahu električiek, aby sa po nich kráčalo, bol to antisemitizmus, ktorý ich dvíhal z tuli vakov.

A čo je to asi teraz, pán Hajdin? Kritérium ste si nastavili sami, len ten meter meria dvojako.

Handru s Pellegrinim predávali za 9.95, Heger nemá cenu vôbec, iba natrčený klobúk žobráka. Bravó!

Takto myslí Smotánka 21. storočia.


Ďalšie články