Predplaťte si Štandard. Ponúkame tri spôsoby, stojíme o férový vzťah

red-bg-standard (2)

Na začiatku to bola idea, nápad. Dnes nás už poznáte. Myslím si, že sme ukázali, že na trhu je priestor pre nové konzervatívne médium.

Vážení čitatelia,

Štandard vznikol minulý rok 1. novembra, apríl je naším šiestym mesiacom existencie. Z mesiaca na mesiac nám rastie čítanosť a sme za to veľmi vďační. Je to pre nás povzbudenie, cítime, že postupne úspešne tvoríme nové spoločenstvo.

Všetky náklady až doteraz pokrývali majitelia Štandardu, bez nich by sme tu neboli. Bez vlastných príjmov nás ich investícia uživí do apríla budúceho roka. My však chceme byť dlhodobým projektom, a preto tie vlastné príjmy získať chceme.

Dobrovoľne sme pritom prijali záväzok, že pre našu nezávislosť neakceptujeme žiadne peniaze od štátu ani z eurofondov. Takisto sa chceme vyhnúť generickej reklame, jej obsah podľa nás poškodzuje obsah médií, v ktorých figuruje. Z vyššie uvedeného vyplýva, že naším hlavným zdrojom príjmov musia byť priamo naši čitatelia, ktorí sú ochotní za náš obsah aj zaplatiť.

Chcem vás poprosiť, zaraďte sa medzi nich. Predplaťte si Štandard.

Články budú ešte stále dostupné aj zadarmo, k zamykaniu obsahu pristúpime až neskôr. Veľmi však stojíme o vytvorenie férového vzťahu s našimi čitateľmi aj bez zamykania. Som presvedčený, že ponúkame kvalitný obsah za férovú cenu. Máme ďalšie plány, vieme, ako sa zlepšovať, ale teraz potrebujeme vás.

Ponúkame tri spôsoby predplatného, všetko nájdete na tejto stránke. Netreba sa rozpisovať, že náš záväzok voči vám tým silnie. V mene celej redakcie vám ďakujem.

Jaroslav Daniška, šéfredaktor


Ďalšie články