Trumpa chcú ľudia vystrihnúť z filmu Sám doma 2. Macaulay Culkin súhlasí

Donald Trump vo filme Sám doma 2. Foto: Youtube/reprofoto Donald Trump vo filme Sám doma 2. Foto: Youtube/reprofoto

Užívatelia na sociálnej sieti žiadajú, aby Donalda Trumpa vymazali z filmu Sám doma 2. Tento nápad podporuje aj hviezda filmu, herec Macaulay Culkin. Dosluhujúci prezident USA sa vo filme z roku 1992 objavil v jednej krátkej scéne.

Boj proti Trumpovi sa v Spojených štátoch dostáva do každej sféry života. Po novom ľudia volajú po jeho vystrihnutí zo známeho filmu Sám doma 2, natočeného v roku 1992. Dosluhujúci americký prezident sa tam objaví na pár sekúnd a povie jednu vetu.

Na sociálnej sieti Twitter sa objavili mnohé príspevky volajúce po jeho odstránení. Niektorí užívatelia sa do toho rovno pustili a Trumpa zo spomínaného úseku filmu dávajú digitálne preč. Namiesto neho tam zvyknú pridať nejaké iné celebrity, alebo humorné postavy.

K výzve na odstránenie prezidenta z filmu sa pridal aj herec Macaulay Culkin, ktorý hral mladého Kevina, hlavnú postavu filmu. Na sociálnej sieti taktiež pochválil viaceré pokusy o digitálne odstránenie 45. prezidenta USA.

https://twitter.com/rachellobaugh/status/1348328033984389121?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1349248426542657538%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fpeople.com%2Fmovies%2Fmacaulay-culkin-supports-calls-to-edit-donald-trump-out-of-home-alone-2%2F

Ovácie a jasot

Spoločnosť Disney, ktorá vlastní práva na film, ani jeho režisér Chris Columbus, sa k návrhom o vymazaní Trumpa zatiaľ nevyjadrili.

Film Sám doma 2 sa natáčal v hoteli Plaza, ktorý v tej dobe Donald Trump vlastnil. Ten si podľa režiséra Columbusa zadal podmienku, že sa chce vo filme objaviť. Režisér súhlasil a súčasný prezident tak vo filme Kevinovi odpovie na otázku, kde nájde recepciu v hoteli.

Columbus v staršom rozhovore uviedol, že pôvodne chceli túto scénu z filmu vymazať. Avšak, keď film skúšobne ukázali divákom, scéna s Trumpom získala najpozitívnejšie reakcie. „Keď tá scéna prišla, vyvolala najhlasnejší smiech a jasot. Chápete, jasot v roku 1992, keď ho videli, zvláštny moment,“ hovorí režisér.


Ďalšie články