Gender ideológia čoraz viac popudzuje. Politici chcú vo viacerých štátoch USA zakázať sexualizáciu detí

Dieťa zúčastnujúce sa drag show. Foto: facebook Dieťa zúčastnujúce sa drag show. Foto: Facebook

Jún je už tradične mesiac, ktorý dúhoví aktivisti využívajú na propagáciu svojej ideológie. V Amerike, odkiaľ ideológia pochádza, sa však začína pomaly niečo obracať, voči genderu sa už búria nielen rodičia, ale čoraz viac aj politici. Najnovšie rodičov popudil gay bar v Texase, ktorý usporiadal takzvanú drag show pre deti. Miestni politici chcú takéto praktiky zakázať.

Pôvodne to bola najmä výsada Viktora Orbána, ktorý stavil na tvrdý kurz a zákazy gender ideológie na školách, aj keď situácia v Maďarsku sa s tou v Amerike nedá porovnať. Ale doba sa mení, a aj v Spojených štátoch rastie vzdor. Posúďte sami. Gay bar s názvom Mr. Misster, sídliaci v Dallase, usporiadal v sobotu 4. júna takzvanú drag show pre deti. Podujatie s názvom Drag the Kids to Pride bolo podľa organizátorov určené pre rodiny s malými deťmi a prebiehalo v rámci akcií vedúcich k akceptácii LGBT hnutia, ktoré v týchto dňoch prebiehajú v celých Spojených štátoch v rámci takzvaného mesiaca hrdosti.

https://twitter.com/TaylerUSA/status/1533127204451799040?s=20&t=6bNXgjdw9pcpxp_4qeNQlA

Na podujatí mohli deti sledovať takzvanú drag show, teda vystúpenie, pri ktorom muži oblečení za ženy, tancujú vyzývavým spôsobom, ktorý pripomína striptízové show. Ak sa chytáte za hlavu, nie je to všetko. Muži účinkujúci na takýchto podujatiach sú často gayovia, prípadne transvestiti. Predstavenia sú nevkusné, niekedy obscénne.

S tým, ako pred tromi rokmi pózoval v ženskom odeve poslanec Ondrej Dostál, aj keď sa pritom mnohí chytali za hlavu, sa to stále nedá porovnať. Texaský bar v rámci propagácie podujatia uviedol, že piati šťastlivci spomedzi detí sa budú môcť stať súčasťou show a prejsť sa po móle spolu s vystupujúcimi. Ak chcete lepšie rozumieť, lepšie, ako dvakrát počuť, je raz vidieť:

Videá z podujatia ukazujú, ako deti dávajú vystupujúcim peniaze a niektoré sa skutočne prechádzajú po pódiu spolu s vystupujúcimi, pričom za nimi svieti oplzlý nadpis. Väčšina detí, ktoré sa na show zúčastnili, bola podľa záberov vo veku od troch do siedmich rokov, no zjavne tam boli aj mladšie ratolesti.

Počas podujatia sa pred barom zhromaždili dve skupiny demonštrantov. Jedna protestovala proti sexualizácii detí, druhá sa zastávala organizátorov podujatia. Protestujúci sa pritom často dostávali do konfrontácie. Polícia, ktorá bola na mieste, sa starala len o to, aby konflikt medzi skupinami zhromaždenými pred barom neprepukol v násilnosti. Odporcovia podujatia pritom upozorňujú, že polícia mala aktívne zasiahnuť voči organizátorom aj rodičom detí, keďže texaské zákony zakazujú účasť na podujatiach spojených so sexuálne orientovaným podnikaním osobám mladším ako 21 rokov.

https://twitter.com/alexstein99/status/1533988390856806400?s=20&t=K_56NXKZgGcUWvQC7d-sHQ

Odporcovia podujatia po jeho skončení konfrontovali rodičov detí, ktoré sa na ňom zúčastnili, ako aj vystupujúcich. Ako ukazujú zábery, ani jedna zo skupín z toho nebola nadšená, kritici boli častovaní poznámkami, že sú transfóbmi. Jeden z rodičov na ich otázky odpovedal pľuvancom. Na druhej strane, jeden z vystupujúcich sa vyjadril, že to bola vzdelávacia aktivita, pričom seba samého označil za osobu, ktorá vzdeláva deti.

https://twitter.com/MrAndyNgo/status/1533215367811805185?s=20&t=xPvRTF1OiDXIhJg2KsPGdA

Podujatie už má aj politickú dohru. Štátny zástupca štátu Texas Bryan Slaton v pondelok vo svojom vyhlásení uviedol, že táto udalosť ukazuje, že niektorí dospelí ľudia sú posadnutí sexualizáciou detí. „Sľúbil som svojim voličom, že sa postavím za ich hodnoty a budem bojovať za ochranu texaských detí. Mám v úmysle to dodržať vytvorením legislatívy na ochranu detí pred vystavovaním drag show a iným nevhodným udalostiam. Teším sa na spoluprácu s kolegami pri schvaľovaní tohto dôležitého zákona,“ uviedol Slaton.

Podobne sa vyjadrila aj republikánska kandidátka na guvernérku štátu Michigan Tudor Dixonová, ktorá sa zaviazala, že ak bude zvolená, tak podpíše akýkoľvek zákon, ktorý bude kriminalizovať zapájanie detí do drag show, pričom podobné aktivity označila za „trestný čin sexuálneho zneužívania detí“.

Drag queen medzi malými deťmi. Foto: Facebook

Snaha o sexualizáciu malých detí prostredníctvom drag show v USA nie je novinkou. Mnoho podujatí zameraných na propagáciu gender ideológie medzi deťmi je sprevádzaných takzvanými drag queen, teda osobami, mužmi či transvestitmi, ktorí sa obliekajú za ženy a tancujú v drag show. Podujatia s takýmito osobami organizujú škôlky a základné školy najmä v Kalifornii, New Yorku a ďalších extrémne liberálnych štátoch USA.


Ďalšie články