Godzone konferencia sa uskutoční koncom apríla v Banskej Bystrici. Bude sa dať sledovať aj online

11_19 - kópia Foto: Godzone

Tohtoročná Godzone konferencia s ústrednou témou Hlavu hore sa uskutoční 29. – 30. apríla 2022 v Športovej hale Štiavničky v Banskej Bystrici. Všetci ostatní však môžu konferenciu sledovať aj online.

Už desať rokov od prvej konferencie a po dvoch rokoch v online prostredí sa konferencia opäť uskutoční naživo bez kapacitných obmedzení. Ľudia si môžu prísť vychutnať atmosféru plnú skvelých kapiel, medzi ktorými sú James Evans band, ESPÉ, Timothy, Godzone worship či hudobníci ako Augustín, Puer Dei, dawidd a George Balga. Okrem hudby si ľudia môžu prísť vypočuť rečníkov, ktorí budú rozprávať na rôzne zaujímavé témy. Medzi nimi sú napríklad otec Ján Buc, otec Jozef Mihok či Marián Lipovský.

„Chceme sa spolu zjednotiť v modlitbe, bez ohľadu na to, čo sa okolo nás práve deje. Bez toho, aby sme boli zaťažení našimi problémami a podľahli im. Našou nádejou je vzhliadať k Ježišovi, upierať zrak hore, na to, čo je na nebi, nielen na to, čo je na zemi. Chceme sa na konferencii povzbudiť k odhodlanej viere, ktorú v tejto dobe tak veľmi potrebujeme,“ vysvetľuje tému konferencie Lukáš Valach z projektu Godzone.

Detská konferencia

Program bude zabezpečený aj pre deti od troch do dvanástich rokov v podobe Detskej konferencie. Jej úlohou bude priblížiť najmenším Božiu prítomnosť hravou formou pomocou divadla, detských chvál, súťaží či pútavých príbehov.

Foto: Godzone

Pomôž blížnemu svojmu”

Godzone konferencia 2022 sa uskutoční fyzicky a aj online, vstupenky sa dajú zakúpiť na konferencia.godzone.sk. Pre všetkých, ktorí sa pre finančnú situáciu nemôžu na podujatí zúčastniť, je vytvorený formulár a niekto iný im môže vstup zaplatiť. Práve tí, ktorí by chceli prispieť zo svojho a zabezpečiť toto podujatie niekomu inému, môžu kúpiť fyzickú vstupenku s darcovskou poznámkou pri platbe „PBS“ (Pomôž blížnemu svojmu) a takouto formou prispieť svojmu blížnemu.

Konferencia v 14-dňovom online archíve

Pre všetkých bude tiež dostupný 14-dňový archív, ku ktorému budú mať prístup všetci s platnou vstupenkou. Dva týždne tak budú dostupné záznamy zo všetkých chvál, prednášok a aj ostatného programu vrátane detskej konferencie. Viac informácií je dostupných na konferencia.godzone.sk.


Ďalšie články