Dcéra prezidentky Emma Čaputová bude na RTVS diskutovať o Ukrajine

Emma Čaputová. Foto: Instagram

Jednou z hostí nadchádzajúcej relácie Silná zostava na druhom kanáli verejnoprávnej RTVS bude aj dcéra prezidentky Zuzany Čaputovej. O Ukrajine sa bude rozprávať s otcom europoslanca Michala Šimečku Martinom M. Šimečkom a s psychologičkou Hanou Ševčíkovou.

Diskusných relácií o vojne na Ukrajine badať na televíznych obrazovkách neúrekom. Štvrtková relácia Silná zostava na RTVS bude dozaista považovaná za jednu z tých najpamätnejších.

Popri psychologičke Hane Ševčíkovej a publicistovi z Denníka N Martinovi M. Šimečkovi sa bude totiž moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová rozprávať aj s dcérou prezidentky Emmou Čaputovou.

„V diskusii sa budú rozprávať o tom, čo prežíva mladšia generácia, ktorá takto blízko vojnu ešte nezažila, a ako sa s tým vyrovnáva. A tiež o tom, či je pravda, že sa starší ľudia s vojnou a strachom vyrovnávajú lepšie a rýchlejšie než mladí, a ako sú generácie, ktoré vojnu zažili, poznačené,“ uviedol PR manažér RTVS Filip Púchovský.

Študentka, ktorá sa presadzuje v modelingu, sa dostala do širšej pozornosti občanov pred niekoľkými týždňami, keď v súvislosti s jej osobou zverejnil implicitne provokatívny príspevok poslanec NR SR Tomáš Taraba. „Po včerajšom dni vieme, že máme na Slovensku novú top modelku,“ stálo na jeho Facebooku.

Na zákonodarcov príspevok toho času reagovala napríklad aj Polícia SR, podľa ktorej útok na „mladistvú osobu podnecuje nenávisť a šikanu“. Prezidentka zase napísala, že ide o „politické dni“.

Neskôr sa o dcére hlavy štátu písalo v súvislosti s obálkou módneho magazínu Vogue, na ktorej ako 17-ročná figurovala spolu s Adamom Vrbovským, známym aj pre účinkovanie v gayporne.


Ďalšie články