Štandard rastie, hľadáme nových kolegov

red-font-standard

Kto by si to nevšimol, mediálna situácia sa zostruje, viaceré témy stále ostrejšie polarizujú verejnosť, svojich oponentov už bežne považujeme na nepriateľov, zradcov či trolov. Tento trend je s nami už dlhšie, pri každej kríze vznikne domáci nepriateľ.

Štandard ide ale inou cestou. Excesy kritizujeme a dianiu sa snažíme rozumieť s kontextom. Prekáža nám blokovanie médií, nálepkovanie a rezignovanie na argument či deľbu moci a kontrolu rozhodnutí. Je to náročnejšie a ťažšie, ale vypláca sa to. Štandard dnes číta okolo 600-tisíc čitateľov mesačne, tešíme sa, že počet predplatiteľov a záujem o Štandard rastie. Cítime, že to môže byť ešte lepšie, žiaľ, nestíhame všetko, čo by sme chceli. Aby sme dokázali uspokojiť dopyt, chceme rozšíriť naše rady.

Nedávno sme privítali nového exkluzívneho kolegu, ktorým je pán profesor Ľubomír Žák. Tento špičkový slovenský teológ sa zaradí medzi našich najprominentnejších autorov. Spolupracovať v jednej redakcii s takými autormi znamená aj ťažiť z ich skúseností, rád či pomoci.  

Teraz hľadáme kolegov na redaktorské miesta na plný alebo čiastkový úväzok. Ak vás zaujíma domáca politika alebo ekonomika, napíšte nám. Pošlite životopis, prípadne ukážku textu a my vás pozveme na kávu – a možno vám hneď ukážeme aj váš nový pracovný stôl.

Práce je veľa, potrebujeme pomôcť.

Ak ste na škole a chcete stáž alebo si privyrobiť, napíšte aj vy. Ponúkame mladý kolektív, ktorý sa opiera o skúsených autorov, práve budujeme vlastné analytické centrum, ktoré onedlho začne produkovať ekonomické analýzy pre privátnych klientov, chystáme aj nadáciu a ďalšie aktivity sú za rohom.

Ak chcete byť pri tom, ozvite sa, šikovné ruky a bystré mysle sú vítané.

Tu je email: [email protected] …a dovidenia!


Ďalšie články